Тунець – риба багата на смак, добре поєднується з вершковим сиром і, подана в хрустких тарталетках, доповнить і прикрасить новорічний стіл. Тарталетки подаються відразу після приготування, щоб не втратили хрусткий смак. У цьому рецепті доповнимо їх помідорами, для насиченості смаку укладемо інгредієнти пошарово і декоруємо червоною ікрою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тарталетки (міні) 5 шт.
- Сир вершковий 2 ст. л.
- Тунець консервований 2 ст. л.
- Помідор 1 шт.
- Ікра червона для декору
Кроки
- Відразу підготуйте, згідно з рецептурою і потрібній кількості порцій, всі продукти для цієї закуски.
- З консервованого тунця максимально злийте розсіл і рибу виделкою розімніть. Помідор наріжте маленькими кубиками.
- Тарталетки помістіть на сервірувальне блюдо. Першим шаром розкладіть в них кубики помідора.
- Поверх помідора компактно викладіть подрібненого тунця, заповнюючи тарталетку рибою повністю.
- Потім на рибу акуратно нанесіть товстий шар з вершкового сиру.
- Поверх сиру для декору покладіть трохи червоної ікри або зелені.
Приготовлені тарталетки з тунцем і вершковим сиром відразу подайте до столу, щоб не стали м’якими. Приємного апетиту!