Теплий салат з руколою і яловичиною

Теплі салати, як страва східної кухні, приготовані з м’яса і овочів, подаються самостійною стравою і замінюють повноцінний обід або вечерю. Готуємо теплий салат з класичного поєднання яловичини з руколою і помідорами «Черрі». Такий салат припаде до смаку любителям легкої вітамінної і одночасно пікантної їжі.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
40 хвДрук
  • Фарш з яловичини покласти в окремий посуд, посипати сіллю і добре перемішати.
  • З нього мокрими руками сформувати кілька фрикадельок розміром не більше волоського горіха. Потім фрикадельки відварити в підсоленій воді до повної готовності, що займає небагато часу.
  • Листя руколли обполоснути холодною водою і зайву рідину струсити. Укласти руколлу на порційну салатницю.
  • Помийте помідори і розріжте їх навпіл або на четвертинки. Шматочки помідорів викласти поверх листя руколли.
  • Відварене круто куряче яйце очистити від шкаралупи і нарізати часточками. Рівномірно розкласти їх поверх салату.
  • Зварені до цього часу фрикадельки з яловичини, перекласти з бульйону на салатницю поверх інших інгредієнтів.
  • Салат посипати сіллю, поперчити і полити оливковою олією. Перемішувати салат не треба.

Приготований теплий салат відразу подати до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь