Варення із замороженої вишні з пектином і корицею

Варення із замороженої вишні з пектином і корицею

Смак цього варення дуже природний. Тут зовсім мало цукру – він потрібен просто, щоб прибрати кислоту вишні. Неймовірний аромат варенню додадуть кориця і чебрець. Легке, в міру солодке з приголомшливим запахом – таке варення можна додати в будь-яку випічку або просто їсти з чаєм.

Вишню беріть заморожену і залиште на ніч разом з цукром і іншими добавками. Як загусник тут використовується пектин. Ви можете взяти будь-який, але ідеально підійде апельсиновий. При необхідності можна збільшити його кількість, щоб варення стало ще густіше.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • З’єднайте цукор і пектин і добре їх змішайте.
  • Потім посипте цією сумішшю підготовлені ягоди вишні. Зверху присипте корицею.
  • Додайте чебрець і залиште на ніч, щоб все розтануло.
  • Вранці відправте каструльку з вишнею на вогонь і варіть перемішуючи.
  • Коли майбутнє варення почне кипіти, злегка зменшіть вогонь і проварюйте ще хвилинок 5, продовжуючи розмішувати.
  • Розлийте варення по банках і закрийте їх кришками.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь