Варимо неймовірне варення з черешні та вишні

варення з черешні та вишні

Незвичайний рецепт займе гідне місце на вашому столі. Солодка черешня ідеально поєднується з приємною вишневою кислинкою. Ласощі можна подавати до чаю і використовувати для випічки.

Збільшувати порцію не можна, інакше буде потрібно більше часу на варіння. В результаті ягоди перетравляться, а якість готового продукту стане гірше.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • З’єднайте вишню з черешнею. Засипте цукром.
  • Акуратно перемішайте. Цукор повинен повністю розподілитися по поверхні ягід.
  • Поставте на середній вогонь. Скип’ятивши.
  • Шумівкою дістаньте ягоди. Залиште сироп уварюватися на півгодини. Вогонь повинен бути мінімальним. Обсяг зменшиться приблизно на 2 см.
  • Капніть трохи на холодну тарілку. Якщо крапля густа, значить сироп готовий.
  • Поверніть назад ягоди. Поваріть 10 хвилин.
  • Простерилизуйте банки. Залийте кипляче варення. Щільно закрутіть кришки.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь