Дуже смачний, яскравий весняний салатик, який можна приготувати дуже швидко. Він свіжий, хрусткий і дуже гарний зовні. Редис надає страві соковитості, а яйця з горошком роблять його неймовірно ніжним. Дуже важлива тут зелень, яка додає свою родзинку і вигідно відтіняє основний смак.
Зелень в цей салат підходить будь-яка, тому можете сміливо замінити її на іншу. А якщо хочете, щоб він вийшов ще більш легким і дієтичним, замість сметани заправте його йогуртом. А молода редисочка робить його просто неймовірно смачним.
Інгредієнти
Порції: –+
- Редиска 300 гр.
- Куряче яйце 4 шт.
- Сметана 20% 2 ст. л.
- Горошок зелений консервований 1 банка
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Редиску помийте під водою і витріть рушником або серветками.
- Відріжте хвостики і наріжте півкільцями. Покладіть в салатницю.
- Охолоджені курячі яйця розріжте на кубики невеликого розміру. Додайте до редисці.
- У горошку злийте рідину і відправте його до редису з яйцями.
- Попередньо промиту і обсушену зелень подрібніть і теж покладіть в салатницю.
- Додайте солі з перчиком і заправте сметаною. Все добре перемішайте.
Перед тим, як подавати салат на стіл, охолодіть його в холодильнику з півгодинки.