Весняний салат із зеленим горошком і редискою

Дуже смачний, яскравий весняний салатик, який можна приготувати дуже швидко. Він свіжий, хрусткий і дуже гарний зовні. Редис надає страві соковитості, а яйця з горошком роблять його неймовірно ніжним. Дуже важлива тут зелень, яка додає свою родзинку і вигідно відтіняє основний смак.

Зелень в цей салат підходить будь-яка, тому можете сміливо замінити її на іншу. А якщо хочете, щоб він вийшов ще більш легким і дієтичним, замість сметани заправте його йогуртом. А молода редисочка робить його просто неймовірно смачним.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
10 хвДрук
  • Редиску помийте під водою і витріть рушником або серветками.
  • Відріжте хвостики і наріжте півкільцями. Покладіть в салатницю.
  • Охолоджені курячі яйця розріжте на кубики невеликого розміру. Додайте до редисці.
  • У горошку злийте рідину і відправте його до редису з яйцями.
  • Попередньо промиту і обсушену зелень подрібніть і теж покладіть в салатницю.
  • Додайте солі з перчиком і заправте сметаною. Все добре перемішайте.

Перед тим, як подавати салат на стіл, охолодіть його в холодильнику з півгодинки.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь