Рецепти піци з ковбасою
Віденська піца (Pizza Viennese) – традиційна страва італійської кухні. Віденська піца є піцою з начинкою з томатного соусу, сиру моцарелли і віденських ковбасок. Незважаючи на назву
Піца Боскайола (Pizza Boscaiola) – традиційна страва італійської кухні. Піца Боскайола є піцою в неаполітанському стилі з начинкою з моцарелли, грибів та італійських ковбасок сальсичча.
Кальцоне (Calzone) – традиційна страва італійської кухні. Кальцоне є закритою піцою, сформованою у вигляді півмісяця. Назва кальцоне перекладається з італійської як «штани» або «панчохи».
Один з найшвидших рецептів піци, для тіста використовується всього 3 інгредієнти. Домочадці будуть раді такій піці, особливо оцінять її чоловіки.
У рецепті використовується класичне заливне тісто на кефірі. В якості начинки можна використовувати, що завгодно, тут ковбаса, цибуля, томати і сир.
Така піца готується надзвичайно швидко, тому заздалегідь потрібно підготувати начинку. Продукти повинні бути готовими і не вимагати ніякої термічної обробки, крім нарізки або очищення.
Тісто для піци на кефірі відрізняється приємним вершковим присмаком, з вигляду нагадує товстий млинець. В якості начинки використовуються тільки готові інгредієнти, які не потрібно
Смачну піцу реально приготувати на сковороді за 10 хв. активних дій, при цьому начинка повинна бути вже повністю готовою і термічно обробленю заздалегідь, якщо цього вимагає продукт.
Варіантом швидкого і смачного перекусу є піца з готового листкового тіста. Багатьом господиням не вистачає часу на приготування ласощів, адже в процесі замісу, з тістом потрібно грунтовно повозитися.
Часто стикалася з тим, що лаваш рвався і від нього залишалися дрібні шматочки. Довго гадала, куди їх подіти. І дуже зраділа, коли на очі попався цей рецепт. Своєрідна...