Найпростіша і швидка піца на батоні «Студентська»

Така піца готується надзвичайно швидко, тому заздалегідь потрібно підготувати начинку. Продукти повинні бути готовими і не вимагати ніякої термічної обробки, крім нарізки або очищення.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
10 хвДрук
  • Заздалегідь підготувати начинку. Овочі вимити, у перцю зняти шапочку з насінням, прибрати перегородки, нарізати тонкою соломкою.
  • Ковбасу нарізати тонкими кружечками, помідори порізати тонкими скибочками. Оливки порізати навпіл, сир потерти на крупній тертці. Для соусу змішати томатну пасту і майонез.
  • Батон порізати на скибочки товщиною 1 см. можна прикинути, скільки точно потрібно шматочків булки, виклавши дно сковороди скибочками батона.
  • Весь хліб покришити в глибоку миску. Вилити туди молоко. Розім’яти масу руками, додати яйце, сіль, борошно і все розмішати. Тісто буде дуже густим.
  • Холодну сковороду змастити олією, викласти тісто, розрівняти тонко по дну і накрити сковороду кришкою. Встановити середній вогонь і готувати тісто до появи знизу золотистої скоринки близько 5 хв.
  • Обережно перевернути млинець з тіста, щоб він не розкришився, прибрати сковороду з вогню.
  • Змастити тісто соусом, розкласти по заготівлі кружечки ковбаси, брусочки перцю, скибочки помідорів, половинки оливок. Зверху все присипати сиром.
  • Накрити сковороду кришкою і готувати на повільному вогні 5 хв.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь