Така піца готується надзвичайно швидко, тому заздалегідь потрібно підготувати начинку. Продукти повинні бути готовими і не вимагати ніякої термічної обробки, крім нарізки або очищення.
Інгредієнти
Порції: –+
- Батон (білий хліб) 7 кусочків
- Куряче яйце 1 шт.
- Молоко коров’яче 150 мл.
- Борошно пшеничне 2 ст. л.
- Сіль 1 щіпка
- Ковбаса варена 120 гр.
- Помідор 1 шт.
- Перець червоний ½ шт.
- Маслини 5 шт.
- Сир твердий 60 гр.
- Томатна паста 1 ст. л.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Олія соняшникова 1 ст. л.
Кроки
- Заздалегідь підготувати начинку. Овочі вимити, у перцю зняти шапочку з насінням, прибрати перегородки, нарізати тонкою соломкою.
- Ковбасу нарізати тонкими кружечками, помідори порізати тонкими скибочками. Оливки порізати навпіл, сир потерти на крупній тертці. Для соусу змішати томатну пасту і майонез.
- Батон порізати на скибочки товщиною 1 см. можна прикинути, скільки точно потрібно шматочків булки, виклавши дно сковороди скибочками батона.
- Весь хліб покришити в глибоку миску. Вилити туди молоко. Розім’яти масу руками, додати яйце, сіль, борошно і все розмішати. Тісто буде дуже густим.
- Холодну сковороду змастити олією, викласти тісто, розрівняти тонко по дну і накрити сковороду кришкою. Встановити середній вогонь і готувати тісто до появи знизу золотистої скоринки близько 5 хв.
- Обережно перевернути млинець з тіста, щоб він не розкришився, прибрати сковороду з вогню.
- Змастити тісто соусом, розкласти по заготівлі кружечки ковбаси, брусочки перцю, скибочки помідорів, половинки оливок. Зверху все присипати сиром.
- Накрити сковороду кришкою і готувати на повільному вогні 5 хв.
Приємного апетиту!