Швидка і смачна піца за 10 хвилин на сковороді

піца за 10 хвилин на сковороді

Смачну піцу реально приготувати на сковороді за 10 хв. активних дій, при цьому начинка повинна бути вже повністю готовою і термічно обробленю заздалегідь, якщо цього вимагає продукт. З даної кількості інгредієнтів виходить 2 піци по 20 см діаметром.

Інгредієнти
Порції: +3
На порцію
Калорії: 281 ккал
Білки: 8.4 г
Жири: 16 г
Вуглеводи: 26.1 г
Кроки
10 хвДрук
  • Для тіста змішати просіяне борошно, прованські трави, яйця, сіль і молоко. Добре перемішати або збити міксером до однорідності, щоб розбити грудочки. Тісто виходить по консистенції, як густа сметана. Вилити тісто на розпечену сковорідку, змащену олією, зменшити вогонь до середньо-слабкого.
  • Смажити млинець з тіста на одній стороні близько 4 хв., потім обережно перевернути його на іншу сторону, залишити ще на 2 хв.
  • Заздалегідь варену ковбасу порізати на шматочки і обсмажити на середньому вогні.
  • Сир потерти на середній тертці.
  • Ріпчасту цибулю почистити, сполоснути, порізати тонкими півкільцями і обсмажити до рум’яності.
  • Попередньо зробити соус для піци з томатної пасти. Цибулю почистити, помити і подрібнити. Очистити часник і пропустити через прес. Розігріти в сковороді оливкову олію, обсмажити в ній часник і цибулю до рум’яності. Додати в зажарку томатну пасту. Влити очищеної води і перемішати. Кількість води має бути таким, щоб консистенція соусу була, як у кетчупу. Посолити, додати цукор, лавровий лист і травички. Накрити кришкою сковороду і готувати соус близько 10 хв. остудити соус до нанесення на тісто. Крім того, якщо немає часу возитися з соусом, можна використовувати будь-який готовий покупний соус.
  • Основу для піци змастити соусом, викласти по всій поверхні начинку. Накрити кришкою і на середньому вогні готувати ще 4-5 хв., поки сир не розплавиться.

Зняти готову піцу зі сковороди, перекласти на дошку і порізати на порційні шматочки.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь