Як приготувати маринад для цибулі з винного оцту

Крім звичайного оцту для маринування цибулі може бути використаний винний оцет. Ви отримаєте чудове пікантне доповнення до різних страв. Деякий час мариновану цибулю можна зберігати в холодильнику.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • З цибулин зніміть лушпиння і наріжте їх кільцями.
  • Підготуйте необхідні інгредієнти для маринування цибулі.
  • Перекладіть цибулю в миску, додайте цукор і винний оцет, перемішайте.
  • Кріп помийте, дрібно порубайте ножем і додайте до цибулі. Вміст миски перемішайте і залиште маринуватися на 20 хвилин.
  • Маринована цибуля готова, викладіть її на красиве блюдо і подавайте на стіл до основної страви.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь