Як приготувати смачний салат з консервованим тунцем, помідором і яйцем

Легкий корисний салат, який можна готувати хоч кожен день. Робиться дуже швидко, і користь організму несе. Тунець можна використовувати як в олії, так і у власному соку – залежить від смакових уподобань. У зазначений набір продуктів також можна додавати додатково будь-які овочі: оливки, огірки, терту на крупній тертці моркву та ін.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • Салатний мікс промиваємо і обсушуємо на рушник. Розкладаємо на дно сервірувального блюда або порційно на кожній тарілці.
  • Помідори і болгарський перець промиваємо і обсушуємо. Вирізаємо у перцю плодоніжки і видаляємо насіння. М’якоть нарізаємо невеликими шматочками. Помідори ріжемо на тонкі часточки.
  • Розкладаємо томати з перцем поверх зеленої «подушки».
  • Яйця заздалегідь варимо круто і охолоджуємо. Очищаємо і акуратно ріжемо на поздовжні часточки. Банку з тунцем розкриваємо і зливаємо рідину. Рибу розминаємо виделкою.
  • Поверх томатів розподіляємо тунця, а на нього потім викладаємо часточки варених яєць. Посипаємо салат сіллю і чорним меленим перцем. Поливаємо оливковою олією і скроплюємо бальзамічним оцтом.

Подаємо відразу після приготування.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь