Корейка – одна з найкращих і смачних частин свинячої тушки. З цього м’яса готують величезну кількість страв. Стейк з корейки-просте блюдо, але ефектне, ситне і смачне.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свиняча корейка 850 гр.
- Приправа для м’яса 1 ч. л.
- Розмарин 2 гілки
- Часник 2 зуб.
- Рослинна олія 6 ст. л.
Кроки
- М’ясо помийте, промокніть паперовими рушниками, потім наріжте шматками товщиною по 1,5-2 сантиметри.
- М’ясо натріть спеціями з обох сторін і залиште на 15-30 хвилин.
- Сковороду поставте на сильний вогонь, влийте рослинну олію, додайте очищені зубчики часнику і розмарин. Трохи обсмажте ці спеції, щоб вони віддали олії свій аромат. Потім вийміть часник і розмарин зі сковороди.
- Далі викладіть м’ясо на сковороду, смажте на сильному вогні по одній хвилині з кожного боку. Поки м’ясо смажиться, поливайте його гарячою ароматною олією. Перевертайте м’ясо ще 2-3 рази, трохи зменшивши вогонь. Потім вимкніть плиту і дайте м’ясу відпочити 5-7 хвилин.
Стейк подавайте в гарячому вигляді зі свіжими і маринованими овочами.