Корейка – одна з найкращих і смачних частин свинячої тушки. З цього м’яса готують величезну кількість страв. Стейк з корейки-просте блюдо, але ефектне, ситне і смачне.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свиняча корейка 850 гр.
 - Приправа для м’яса 1 ч. л.
 - Розмарин 2 гілки
 - Часник 2 зуб.
 - Рослинна олія 6 ст. л.
 
Кроки
- М’ясо помийте, промокніть паперовими рушниками, потім наріжте шматками товщиною по 1,5-2 сантиметри.
 - М’ясо натріть спеціями з обох сторін і залиште на 15-30 хвилин.
 - Сковороду поставте на сильний вогонь, влийте рослинну олію, додайте очищені зубчики часнику і розмарин. Трохи обсмажте ці спеції, щоб вони віддали олії свій аромат. Потім вийміть часник і розмарин зі сковороди.
 - Далі викладіть м’ясо на сковороду, смажте на сильному вогні по одній хвилині з кожного боку. Поки м’ясо смажиться, поливайте його гарячою ароматною олією. Перевертайте м’ясо ще 2-3 рази, трохи зменшивши вогонь. Потім вимкніть плиту і дайте м’ясу відпочити 5-7 хвилин.
 
Стейк подавайте в гарячому вигляді зі свіжими і маринованими овочами.

