Як приготувати стейк з корейки свинини на сковороді

Корейка – одна з найкращих і смачних частин свинячої тушки. З цього м’яса готують величезну кількість страв. Стейк з корейки-просте блюдо, але ефектне, ситне і смачне.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • М’ясо помийте, промокніть паперовими рушниками, потім наріжте шматками товщиною по 1,5-2 сантиметри.
  • М’ясо натріть спеціями з обох сторін і залиште на 15-30 хвилин.
  • Сковороду поставте на сильний вогонь, влийте рослинну олію, додайте очищені зубчики часнику і розмарин. Трохи обсмажте ці спеції, щоб вони віддали олії свій аромат. Потім вийміть часник і розмарин зі сковороди.
  • Далі викладіть м’ясо на сковороду, смажте на сильному вогні по одній хвилині з кожного боку. Поки м’ясо смажиться, поливайте його гарячою ароматною олією. Перевертайте м’ясо ще 2-3 рази, трохи зменшивши вогонь. Потім вимкніть плиту і дайте м’ясу відпочити 5-7 хвилин.

Стейк подавайте в гарячому вигляді зі свіжими і маринованими овочами.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь