Маринована цибуля настільки смачна, що нерідко її подають як гарнір до м’яса або картоплі. Ми розповімо, як швидко замаринувати ріпчасту цибулю в 70 процентному оцті.
Інгредієнти
Порції: –+
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вода 110 мл.
- Оцтова есенція 1 ч. л.
- Сіль 1 ч. л.
- Цукор-пісок 2 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Лавровий лист 2 шт.
Кроки
- У миску покладіть лавровий лист, додайте чайну ложку солі.
- Також всипте пару чайних ложок цукру.
- Цибую очистіть від лушпиння і наріжте кубиками.
- Перекладіть цибулю в миску, залийте її холодною водою.
- Далі влийте оцет і додайте мелений перець. Потримайте цибулю в цьому розчині 25-40 хвилин.
- Потім злийте маринад і використовуйте мариновану цибулю на свій розсуд.
Приємного апетиту!