Як швидко замаринувати цибулю в 70% оцті

Маринована цибуля настільки смачна, що нерідко її подають як гарнір до м’яса або картоплі. Ми розповімо, як швидко замаринувати ріпчасту цибулю в 70 процентному оцті.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
50 хвДрук
  • У миску покладіть лавровий лист, додайте чайну ложку солі.
  • Також всипте пару чайних ложок цукру.
  • Цибую очистіть від лушпиння і наріжте кубиками.
  • Перекладіть цибулю в миску, залийте її холодною водою.
  • Далі влийте оцет і додайте мелений перець. Потримайте цибулю в цьому розчині 25-40 хвилин.
  • Потім злийте маринад і використовуйте мариновану цибулю на свій розсуд.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь