Як смачно засолити сало з прошарками м’яса

Якщо ви любите солоне сало, пропоную скористатися незвичайним рецептом апетитної закуски з прошарками м’яса. Солоне сало, приготовлене за цим рецептом, обов’язково припаде до смаку чоловічій половині.

Як смачно засолити сало з прошарками м’яса

Інгредієнти
Порції: +16
Кроки
96 год 0 хвДрук
  • Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти. Часник очистіть від лушпиння і промийте.
  • Необхідну кількість свіжого свинячого сала з прошарком зачистіть ножем.
  • Наріжте на шматочки однакового розміру. Сало викладіть у банку. Приготуйте розсіл. У каструлю налийте холодну воду, додайте часник, лавровий лист, велику сіль, чорний перець горошком і мелений. Добре перемішайте. Поставте на вогонь та доведіть до кипіння.
  • Гарячий розсіл повністю остудіть за кімнатної температури. Залийте сало. Прикрийте чимось і залиште за кімнатної температури на добу. Потім приберіть у холодильник ще на 3 доби.
  • Після закінчення часу витягніть сало з розсолу і обсушіть його паперовими рушниками. Ароматне сало помістіть у поліетиленовий пакет чи затягніть харчовою плівкою. Зберігайте у морозилці. Готове сало наріжте на шматочки і подавайте на стіл як самостійну закуску.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь