Як спекти розсипчасте печиво з цукром в духовці

Смачне і таке просте пісочне печиво з цукром дуже легко приготувати на своїй кухні, не купуючи ці ласощі в магазині. Вам не буде потрібно багато часу і сил для випікання цього десерту до чаю, адже немає нічого простішого пісочного печива.

Інгредієнти
Порції: +28
Кроки
55 хвДрук
  • Просійте борошно з ванільним цукром і розпушувачем в миску, додайте цукрову пудру і перемішайте.
  • Потім вам потрібно дістати з холодильника вершковий маргарин, порубати його на шматочки і дочекатися його розм’якшення.
  • Розм’якшений маргарин додайте до просіяного борошна, а потім відокремте яєчні білки від жовтків і додайте жовтки до борошна і маргарину.
  • Викладіть в суміш інгредієнтів ложку сметани.
  • З усіх інгредієнтів у мисці руками замісіть тісто, яке має бути однорідним і гладким.
  • Сформуйте з тіста кулю і приберіть її під плівку в холодильник хвилин на 20-30.
  • Розігрійте духову шафу до 180 градусів, а поки нагрівається духовка, розкачайте тісто в однорідний тонкий пласт і виріжте з нього печиво за допомогою формочок.
  • На деко розстеліть пекарський папір і розкладіть заготовки печива на ньому, посипте печиво цукром і приберіть його в духовку, розігріту до 180 градусів, випікатися до повної готовності. Це займе близько п’ятнадцяти хвилин.

Готове печиво дістаньте з духовки і зніміть з деко, дайте йому охолонути. Потім можете подавати печиво до столу або прибрати його на зберігання в паперовий пакет.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь