Пишні і смачні булочки-равлики готують з листкового дріжджового тіста з додаванням кориці. Ароматні вироби подають до столу до чаю і кави, какао, молока, морсу та інших напоїв.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тісто листкове дріжджове 1 кг.
- Масло вершкове 60 гр.
- Цукор-пісок 150 гр.
- Кориця за смаком
- Сіль 1 щіпка
Кроки
- Готове дріжджове тісто витягаємо з упаковки. Розкладаємо його на обробній дошці і даємо час на розморожування. Потім розгортаємо тісто в пласт прямокутної форми.
- Розтоплюємо 60 грамів вершкового масла в умовах кімнатної температури і змащуємо їм тісто. Не забуваємо залишати 3 сантиметри тісту від кожного краю.
- Ту поверхню тіста, яку ми змастили маслом, покриваємо шаром з цукру і кориці. Додаємо дрібку солі.
- Акуратно звертаємо тісто з начинкою в тугий рулет. Закріплюємо край тіста і розрізаємо заготовку на порції-булочки. Має вийти 16 штук.
- Застилаємо деко папером для випічки і викладаємо булочки. Накриваємо заготовки харчовою плівкою і залишаємо на 1 годину. Розігріваємо духовку до 170 градусів і ставимо всередину деко з булочками на 15-20 хвилин.
Приємного апетиту!