Як зробити домашній мармелад з варення

мармелад з варення

Приготувати смачний домашній мармелад можна на основі улюбленого варення – наприклад, смородинового. Потрібно лише трохи агар-агару, щоб десерт тримав форму, і чистої води.

Інгредієнти
Порції: +2
  • Варення смородинове 150 гр.
  • Агар–агар 10 гр.
  • Вода 100 мл.
Кроки
50 хвДрук
  • У сотейник висипають агар-агар і заливають водою.
  • Суміші дають закипіти, трохи помішуючи.
  • У гарячу рідину додають варення зі смородини. Важливо дотримуватися пропорції складових, інакше мармелад не затвердіє.
  • Масу доводять до кипіння і знімають з вогню, проціджують через сито в іншу ємність, щоб позбутися від дрібних кісточок.
  • Отриману суміш розподіляють по формах і дають застигнути. На цей процес буде достатньо 25 хвилин.

Ласощі готові!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь