Щоб зварити солодку кукурудзу з цукром, потрібно запастися терпінням – вариться вона пару годин. Зате потім вся сім’я зможе поласувати соковитим солодким ласощами. Як і звичайну, солодку кукурудзу подавати краще з вершковим маслом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кукурудза солодка в качанах 10 шт.
- Сіль 1 ст. л.
- Цукор-пісок 4 ст. л.
Кроки
- З качанів знімаємо листя, промиваємо їх і саму кукурудзу. Волоски відокремлюємо і викидаємо.
- На дно каструлі поміщаємо листя, на них – кукурудзу.
- Вливаємо воду в такій кількості, щоб вона повністю покрила кукурудзу, закриваємо каструлю кришкою. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння. У киплячу воду всипаємо цукровий пісок, сіль і варимо до м’якості кукурудзи. Орієнтовно це займе дві-дві з половиною години.
- Готову кукурудзу акуратно витягаємо з каструлі, кладемо на тарілку. Подаємо гарячою з вершковим маслом.
Приємного апетиту!