Новий рецепт запеченої курки з смачним гарніром, який готується разом з нею в одній формі – це відмінне повсякденне блюдо. Яке загалом-то, цілком можна і гостям подати.
У гарнір ви можете додатково додати солодкий перець і / або печериці. Ще один хороший варіант – відварити рис і змішати його з овочами і соками від курки їх форми.
Інгредієнти
Порції: –+
- Основа
 - Курка 1.6 кілограм
 - Рослинна олія 1 ст. л.
 - Паприка 1 ч. л.
 - Часник сухий ½ ч. л.
 - Сіль ¾ ч. л.
 - Гарнір
 - Гарбуз 400 грам
 - Цвітна капуста 400 грам
 - Часник сухий ½ ч. л.
 - Рослинна олія 1 ст. л.
 - Сіль
 
Кроки
- Для курки змішуємо в мисці рослинну олію з сіллю і спеціями. Натираємо сумішшю курку зовні і всередині.
 - Підвертаємо крильця, пов’язуємо ніжки і кладемо курку в форму. Відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо 45 хвилин.
 - Тим часом готуємо овочі. Гарбуз нарізаємо великими кубиками, кольорову капусту розбираємо на середнього розміру суцвіття.
 - Додаємо сіль, сухий часник і рослинну олію, перемішуємо. Кладемо в форму до курки після закінчення вищевказаних 45 хвилин.
 - Запікаємо до готовності курки і овочів.
 - Подаємо.
 


