Запечена курка з гарбузом і цвітною капустою

Новий рецепт запеченої курки з смачним гарніром, який готується разом з нею в одній формі – це відмінне повсякденне блюдо. Яке, в общем-то, цілком можна і гостям подати.

У гарнір ви можете додатково додати солодкий перець і / або печериці. Ще один хороший варіант – відварити рис і змішати його з овочами і соками від курки їх форми.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Для курки змішуємо в мисці рослинну олію з сіллю і спеціями. Натираємо сумішшю курку зовні і всередині.
  • Підвертаємо крильця, пов’язуємо ніжки і кладемо курку в форму. Відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо 45 хвилин.
  • Тим часом готуємо овочі. Гарбуз нарізаємо великими кубиками, кольорову капусту розбираємо на середнього розміру суцвіття.
  • Додаємо сіль, сухий часник і рослинну олію, перемішуємо. Кладемо в форму до курки після закінчення вищевказаних 45 хвилин.
  • Запікаємо до готовності курки і овочів.
  • Подаємо.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь