Як приготувати ситний сирний суп з індичкою рецепт. Це простий, швидкий і смачний супчик. Готувати близько 30 хвилин. У мене вийшло близько 3х літрів супу, можна робити більш насичений і густий, менше літрів. Всі інгредієнти регулюються за смаком (м’ясо, картопля, вода і сир +/-). Тут головне ідея. Мої дуже люблять такий суп.
Інгредієнти
Порції: –+
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Філе індички 700 грам
- Сир плавлений 100 грам
- Сіль
- Суміш перців
- Часник
- Базилік свіжий
- Вода або бульйон
Кроки
- Цибулю і моркву дрібно нарізати або натерти і обсмажити на невеликій кількості рос. олії (Я смажу прямо в каструлі для супу). Додати шматочки індички, посолити і поперчити і обсмажити близько 10 хвилин. Залити водою або бульйоном (я заливаю окріп з чайника). Довести до кипіння і додати сирки (їх потрібно натерти) і картоплю, нарізану кубиками.
- Варити до готовності картоплі, спробувати і додати ще сиру (у мене м’який плавлений Хохланд з ванночки) і спецій до бажаного смаку. Суп в процесі варіння помішувати для розчинення сиру. Важливо якість сиру, при покупці звертайте увагу на склад.
- Хороший склад, коли на першому місці йде сир, вершкове масло. І не дуже хороший, коли на першому місці стоїть вода і рослинна олія. До речі, можна ще додати вершки на фінішному етапі або перед подачею на стіл. Також при подачі супу порційно можна додати зелень і суміш перців.
2 плавлених сирка по 90-100 гр або плавлений вершковий сир (якщо хочеться більш сирного смаку, то 3 сирка), у мене 1 сирок і 100-130 гр плавленого сиру Хохланд.