Ще один самий що не є італійський варіант італійських брускетів. Свіжий хрусткий хліб, злегка кислуваті оливки, солодкуваті помідори і смачний сир з яскравим пікантним ароматом. Все це відмінно доповнюється базиліком і справжнім оливковою олією.
Готуються такі брускетти дуже швидко. Не ігноруйте рекомендацію натерти багет часничком – він додасть додатковий смак і аромат вашої закусці. Дуже важливо робити це вже після того, як підсушіте хліб в духовці.
Інгредієнти
- Багет
- Помідор
- Оливки
- Сир Горгонзола
- Часник
- Базилік сушенний
- Олія оливкова
Кроки
- Для початку наріжте багет товщиною близько 1.5 сантиметрів.
- Викладіть на застелене пекарським папером деко і підсушуйте в духовці при 200 градусах протягом 5 хвилиночок.
- Обполосніть томати, витріть і наріжте дрібненькими шматочками.
- Оливки розріжте на невеликі колечка, сир – на кубики.
- З’єднайте помідори і оливки в чашці, посипте базиліком, полийте олією і все розмішайте.
- Підсушені шматочки багета натріть часничком.
- Потім викладіть начинку з помідорів з оливками, а зверху покладіть шматочки сиру.