Брускета з помідорами, оливками і горгонзолою

Брускета з помідорами, оливками і горгонзолою

Ще один самий що не є італійський варіант італійських брускетів. Свіжий хрусткий хліб, злегка кислуваті оливки, солодкуваті помідори і смачний сир з яскравим пікантним ароматом. Все це відмінно доповнюється базиліком і справжнім оливковою олією.

Готуються такі брускетти дуже швидко. Не ігноруйте рекомендацію натерти багет часничком – він додасть додатковий смак і аромат вашої закусці. Дуже важливо робити це вже після того, як підсушіте хліб в духовці.

Інгредієнти
Кроки
20 хвДрук
  • Для початку наріжте багет товщиною близько 1.5 сантиметрів.
  • Викладіть на застелене пекарським папером деко і підсушуйте в духовці при 200 градусах протягом 5 хвилиночок.
  • Обполосніть томати, витріть і наріжте дрібненькими шматочками.
  • Оливки розріжте на невеликі колечка, сир – на кубики.
  • З’єднайте помідори і оливки в чашці, посипте базиліком, полийте олією і все розмішайте.
  • Підсушені шматочки багета натріть часничком.
  • Потім викладіть начинку з помідорів з оливками, а зверху покладіть шматочки сиру.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь