Це просто неймовірно красиві і не менш смачні брускетти. Яскраві, соковиті, ситні, з ніжним вершковим смаком сиру і рибки, свіжістю овочів і легкою гіркуватістю руколи, яка надає закусці якусь частку пікантності.
Готувати ці брускетти дуже легко. Якщо ви побоюєтеся, що вони вийдуть надмірно жирними, хліб можна підсушити в духовці, тостері або грилі. Не забороняється підсмажити на сухій сковороді.
Інгредієнти
- Багет
- Лосось слабосолений
- Сир вершковий
- Помідор
- Огірок
- Перець болгарський
- Часник
- Рукола
- Рослинна олія
Кроки
- Починати потрібно з підготовки основи. Для цього наріжте багет на шматки приблизно рівної товщини.
- Змастіть сковорідку рослинною олією і обсмажте на ній з двох сторін нарізаний багет – смажити потрібно до золотистого хліба.
- Утворені грінки натріть часничком, а потім кожен шматочок змастіть вершковим сиром.
- Рибку наріжте тонкими слайсами. Потім кожен такий слайс поверніть в трубочку або квіточку і покладіть на брускетту.
- Овочі і рукколу обмийте і обсушіть.
- Томати наріжте кільцями і по одному покладіть на хлібець.
- У перцю видаліть насіння і наріжте його тонкими смужками. Покладіть по одній смужці на кожну брускетту.
- Огірок наріжте тонкими слайсами і викладіть ці слайси спіралькою зверху на закуску.
- Тепер покладіть по кілька стеблинок руколи. Брускетти можна подавати.