Брускета з сьомгою, вершковим сиром і овочами

Брускета з сьомгою, вершковим сиром і овочами

Це просто неймовірно красиві і не менш смачні брускетти. Яскраві, соковиті, ситні, з ніжним вершковим смаком сиру і рибки, свіжістю овочів і легкою гіркуватістю руколи, яка надає закусці якусь частку пікантності.

Готувати ці брускетти дуже легко. Якщо ви побоюєтеся, що вони вийдуть надмірно жирними, хліб можна підсушити в духовці, тостері або грилі. Не забороняється підсмажити на сухій сковороді.

Кроки
30 хвДрук
  • Починати потрібно з підготовки основи. Для цього наріжте багет на шматки приблизно рівної товщини.
  • Змастіть сковорідку рослинною олією і обсмажте на ній з двох сторін нарізаний багет – смажити потрібно до золотистого хліба.
  • Утворені грінки натріть часничком, а потім кожен шматочок змастіть вершковим сиром.
  • Рибку наріжте тонкими слайсами. Потім кожен такий слайс поверніть в трубочку або квіточку і покладіть на брускетту.
  • Овочі і рукколу обмийте і обсушіть.
  • Томати наріжте кільцями і по одному покладіть на хлібець.
  • У перцю видаліть насіння і наріжте його тонкими смужками. Покладіть по одній смужці на кожну брускетту.
  • Огірок наріжте тонкими слайсами і викладіть ці слайси спіралькою зверху на закуску.
  • Тепер покладіть по кілька стеблинок руколи. Брускетти можна подавати.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь