Неймовірно смачний цибулевий суп на яловичому бульйоні з портвейном

цибулевий суп на яловичому бульйоні з портвейном

Неймовірно смачний цибулевий суп на яловичому бульйоні з портвейном
Це просто шедевральний, нереально смачний суп, який обдарує вас просто буйством відчуттів. Яскравий небанальний смак, який можна отримати всього лише з декількох простих продуктів.

Дуже важливо в цьому рецепті правильно томити цибулю. Вона не повинна обсмажитись: потрібно саме протомити її в вершковому маслі – тільки в цьому випадку вони обміняються смаками і соками, і вийде те, чого ми так чекаємо. Грінки можна зробити з хліба, батона або французького багета. Всього вказано продуктів на каструлю в 1.5-2 літри.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Для початку очистіть основний інгредієнт цього супу – цибулю. Потім наріжте її кубиками приблизно з 1 сантиметр.
  • У сковорідку з високими стінками або в каструлю з товстими стінками відправте вершкове масло. Розтопити.
  • Тепер в розтоплене на вогні масло викладіть цибулю, перемішайте і приберіть вогонь на мінімум. Цибуля повинен томитися на маслі якомога довше – саме тушкуватися, не обсмажуватися. Томити її потрібно близько години.
  • Через годину цибуля з маслом повинні стати якогось кремоподібного стану. Тепер можна додати портвейн і знову перемішати.
  • Потім влийте частинами літр бульйону, кожен раз в процесі перемішуючи.
  • Посоліть, поперчіть і знову перемішайте. Нехай суп вариться ще з чверть години.
  • Хліб наріжте невеликими шматочками.
  • Сир натріть на тертці з отворами великого розміру.
  • Хліб викладіть на деко, посипте сиром і запікайте буквально 10 хвилин в духовці.

Подавайте суп разом з грінками з сиром.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь