Простий і корисний пісний цибулевий суп з капустою

пісний цибулевий суп з капустою

У цьому рецепті цибулевого супу досить багато овочів, якщо порівнювати його з попередніми. Смачний, наваристий і дуже красивий – такий цибулевий суп готувати легко. Обсмажене борошно робить його більш густим і ситним, а капуста в тандемі з морквою додає свою родзинку.

Цибулі тут дуже багато. Тому коли будете обсмажувати, беріть велику за площею сковороду, щоб вся цибуля гарненько присмажилася і карамелізувалася. Бульйон беріть на свій смак – м’ясний або овочевий. Можна і просто воду.

Інгредієнти
Кроки
60 хвДрук
  • Для початку очистіть цибульку, а потім наріжте її четвертинками кілець.
  • У сковорідці розжарити олію і відправте туди нарізану цибулю. Обсмажуйте, періодично перемішуючи, до золотистості.
  • Паралельно відправте каструлю з бульйоном на вогонь.
  • Наріжте капусту, поки цибуля смажиться. Очистіть моркву, а потім натріть її на крупній тертці.
  • Коли цибуля буде готова, відправте її в закипілий бульйон. Туди ж покладіть капусту з морквою. Все перемішайте.
  • Залиште бульйон з овочами нудитися на повільному вогні. Злегка підсоліть.
  • У сковорідку знову хлюпніть олію, а коли вона розігріється, відправте борошно.
  • Обсмажуйте до бежевого кольору, постійно перемішуючи.
  • Підготовлене борошно обережно частинами вводіть в суп.
  • Тепер додайте кріп, перець. Досоліть при необхідності. Все добре перемішайте.
  • Варіть ще кілька хвилинок. Подавайте суп з лимоном.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь