Ситний суп пюре з цибулі з вершками, картоплею і цибулею пореєм

Час приготування: 40 хв

Ще один варіант смачного цибулевого супу-пюре. Він виходить неймовірно ароматним і смачним завдяки цибулі і спецій, ніжним завдяки вершкам і досить густим завдяки наявності великої кількості картоплі.

Готується супчик досить швидко і дуже просто. Обов’язково використовуйте 2 види цибулі – це дасть більш яскравий цікавий смак. Якщо хочете зробити супчик ще більш ситним (і калорійним), можете рослинну олію замінити вершковою.

Інгредієнти
Кроки
40 хвДрук
  • Цибулю-порей помийте, ріпчасту цибулю почистіть.
  • Наріжте цибулю – порей кільцями, ріпчасту цибулю – шматочками середнього розміру.
  • У каструлю з товстими стінками налийте рослинну олію і обсмажте в ній цибулю, періодично перемішуючи. Смажити цибулю потрібно 10 хвилиночок.
  • Очистіть часник і наріжте його тонкими слайсами. Надішліть до цибулі в каструлю і перемішайте.
  • Очистіть картоплю і наріжте кубиками. Надішліть в каструлю.
  • Тепер додайте спеції, лавровий лист. Влийте воду і добре перемішайте. Варіть суп 20 хвилин.
  • Потім вийміть лавровий лист і за допомогою погружного блендера пюрируйте суп.
  • Тепер влийте вершки, добре перемішайте. Підсоліть і знову перемішайте. Варіть ще одну-дві хвилини.

Подавати такий суп-пюре найкраще з сухариками.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь