Суп-пюре з червоної сочевиці

Суп-пюре з червоної сочевиці – це дуже смачне, яскраве, ароматне та поживне частування для вашого обіднього столу. Цікавий суп легко приготувати у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
45 хвДрук
  • Очищені цибулю, моркву та картопля ріжемо невеликими кубиками. Томимо овочі на сковороді з олією пару хвилин. Сюди ж відправляємо подрібнений часник.
  • Додаємо до овочів томатну пасту та вказану кількість сочевиці. Перемішуємо продукти.
  • Заливаємо заготівлю водою, доводимо до кипіння і після варимо 25 хвилин.
  • Через вказаний час подрібнюємо заготовку занурювальним блендером. Доповнюємо сіллю та чорним меленим перцем.
  • В окремому сотейнику розтоплюємо вершкове масло з паприкою та сушеною м’ятою. Перемішуємо та прибираємо з вогню.
  • Ароматне масло додаємо в суп порційно.

Сочевичний суп-пюре з червоної сочевиці готовий. Подавайте до столу з часточками лимона!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь