Суп-пюре на курячому бульйоні

Суп-пюре на курячому бульйоні

Суп-пюре на курячому бульйоні – ароматна та апетитна страва для вашого сімейного обіду або вечері. Якщо ви хочете урізноманітнити звичне меню смачним та корисним частуванням, то обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт. Буде важко встояти!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
45 хвДрук
  • Очищаємо і промиваємо картоплю під водою, потім нарізаємо її невеликими кубиками.
  • Кип’ятимо в каструлі курячий бульйон і занурюємо в нього кубики очищеної картоплі.
  • Після картоплі відправляємо кубики плавленого сиру.
  • Подрібнюємо ріпчасту цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії.
  • Готуємо цибулю до м’якого стану близько 7-8 хвилин.
  • Відправляємо цибулю в загальну масу. Готуємо до м’якості картоплі та прибираємо з плити.
  • Подрібнюємо заготівлю занурювальним блендером. Додаємо чорний мелений перець.

Суп-пюре на курячому бульйоні готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши сухариками.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь