Як приготувати квасолевий суп-пюре в домашніх умовах

Густий і наваристий суп-пюре, приготований з квасолі, зігріє в холоди і додасть сил. Щоб блюдо вийшло більш яскравим за смаком, в нього можна додати трохи соусу «Табаско».

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • З перцю прибираються насіння, овоч нарізається соломкою, цибулю і часник – якомога дрібніше.
  • Всі інгредієнти обсмажуються в сковороді з додаванням олії.
  • Воду закип’ятити в підходящій за обсягом каструлі, туди додаються томати і варяться, на невеликому вогні, приблизно 10 хвилин.
  • Овочева піджарка перекладається в каструлю до томатів, потім додають одну банку квасолі, спеції і сіль. Готується все разом близько півгодини.
  • Пюрирувати овочеву масу за допомогою погружного блендера, викласти в пюре вміст другої банки квасолі. Посипати суп-пюре при подачі сухариками і тертим сиром за смаком.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь