Густий і наваристий суп-пюре, приготований з квасолі, зігріє в холоди і додасть сил. Щоб блюдо вийшло більш яскравим за смаком, в нього можна додати трохи соусу «Табаско».
Інгредієнти
Порції: –+
- Квасоля біла консервована 2 банки
- Томати у власному соку 1 банка
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Перець солодкий помаранчевий 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 3 зубці
- Соус “Табаско” за смаком
- Суміш мелених перців за смаком
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Сир твердий за смаком
- Сухарики за смаком
Кроки
- З перцю прибираються насіння, овоч нарізається соломкою, цибулю і часник – якомога дрібніше.
- Всі інгредієнти обсмажуються в сковороді з додаванням олії.
- Воду закип’ятити в підходящій за обсягом каструлі, туди додаються томати і варяться, на невеликому вогні, приблизно 10 хвилин.
- Овочева піджарка перекладається в каструлю до томатів, потім додають одну банку квасолі, спеції і сіль. Готується все разом близько півгодини.
- Пюрирувати овочеву масу за допомогою погружного блендера, викласти в пюре вміст другої банки квасолі. Посипати суп-пюре при подачі сухариками і тертим сиром за смаком.