Гороховий суп-пюре з копченостями

Гороховий суп-пюре з копченостями – неймовірно смачна, яскрава та поживна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних і урізноманітнюйте звичне меню.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі заздалегідь очищаємо і промиваємо.
  • Промитий горох викладаємо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо на вогні 50-60 хвилин.
  • Очищаємо і промиваємо картоплю, після нарізаємо його невеликими кубиками. Кладемо до гороху і варимо ще 20 хвилин.
  • Подрібнюємо ріпчасту цибулю і натираємо на тертці моркву.
  • Кубиками ріжемо батон. Кладемо його у форму для випікання, обмащену олією. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Обсмажуємо цибулю з морквою на рослинному олії до м’якості.
  • Далі обсмажуємо дрібно порізане копчене м’ясо.
  • Цибулю з морквою відправляємо в суп. Солимо і перчимо блюдо, всипаємо улюблені спеції.
  • Подрібнюємо суп за допомогою занурювального блендера.
  • Дістаємо з духовки готові сухарики. Їх додаємо в суп порційно разом з копченим м’ясом.

Гороховий суп-пюре з копченостями готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу із сухариками.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь