Апетитний гороховий суп можна приготувати на м’ясі індички. Так домашнє блюдо вийде більш легким і корисним. Порадуйте себе і близьких. Подавайте ласощі гарячими разом з хлібом на ваш смак.
Інгредієнти
Порції: –+
- Філе індички 300 гр.
- Горох колотий 100 гр.
- Картопля 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський ½ шт.
- Петрушка ¼ пучка
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Філе індички промиваємо під водою і нарізаємо невеликими шматочками. Занурюємо м’ясо в каструлю з водою. Солимо і ставимо на плиту, готуємо бульйон.
- Промиваємо горох і після вимочуємо його у воді 30 хвилин. Потім зливаємо воду, ще раз промиваємо і додаємо в бульйон.
- Очищаємо картоплю і нарізаємо її дрібними кубиками. Кладемо їх в каструлю, коли м’ясо індички буде повністю готове.
- Подрібнюємо цибулю і натираємо моркву. Їх також відправляємо в суп.
- Коли картопля розм’якшиться, доповнюємо блюдо подрібненим болгарським перцем, зеленню і лавровим листом. Додаємо мелений перець за смаком.
Через 5-10 хвилин суп буде повністю готовий. Розливайте його на порції і подавайте до столу.