Як зварити гороховий суп з індичкою

Апетитний гороховий суп можна приготувати на м’ясі індички. Так домашнє блюдо вийде більш легким і корисним. Порадуйте себе і близьких. Подавайте ласощі гарячими разом з хлібом на ваш смак.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Філе індички промиваємо під водою і нарізаємо невеликими шматочками. Занурюємо м’ясо в каструлю з водою. Солимо і ставимо на плиту, готуємо бульйон.
  • Промиваємо горох і після вимочуємо його у воді 30 хвилин. Потім зливаємо воду, ще раз промиваємо і додаємо в бульйон.
  • Очищаємо картоплю і нарізаємо її дрібними кубиками. Кладемо їх в каструлю, коли м’ясо індички буде повністю готове.
  • Подрібнюємо цибулю і натираємо моркву. Їх також відправляємо в суп.
  • Коли картопля розм’якшиться, доповнюємо блюдо подрібненим болгарським перцем, зеленню і лавровим листом. Додаємо мелений перець за смаком.

Через 5-10 хвилин суп буде повністю готовий. Розливайте його на порції і подавайте до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь