Низькокалорійний овочевий суп з індичкою

Шукайте рецепт легкої і низькокалорійної страви до обіду? Приготуйте апетитний і ароматний суп з овочів і м’яса індички. Порадуйте себе яскравим частуванням, на яке ви витратите зовсім небагато часу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • М’ясо індички ріжемо невеликими шматками і обсмажуємо їх в каструлі з товстим дном на оливковій олії.
  • Через 10 хвилин викладаємо в каструлю дрібно порізану цибулю з морквою.
  • Томимо заготовку ще кілька хвилин. Розмішуємо в процесі.
  • Сюди ж відправляємо шматочки болгарського перцю, цукіні і стручкову квасолю.
  • Заливаємо продукти водою, кип’ятимо і варимо ще 30 хвилин.
  • Помідори бланшируємо в окропі, знімаємо шкіру і нарізаємо дрібними шматочками, додаємо в суп. На цьому етапі слід посолити наш суп.
  • Через 10 хвилин посипаємо частування зеленню і італійськими травами. Знімаємо з вогню.

Яскравий домашній суп з овочів і індички готовий!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь