Цікавий смак супу з індички виходить з шийної частини. Готова страва приємно здивує і точно нікого не залишить байдужим. Оцініть простий покроковий рецепт для вашого столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Індичка шия 1 кг.
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський сушений 20 гр.
- Пшеничная крупа 60 гр.
- Зелень за смаком
- Лист лавровий 2 шт.
- Сіль за смаком
Кроки
- Промиваємо шию індички і кладемо її в каструлю.
- Заливаємо продукт водою, солимо і ставимо на плиту.
- Доповнюємо блюдо лавровим листям і варимо близько 40 хвилин.
- В цей час додаємо пшеничну крупу.
- Після готовності шийок, додаємо в каструлю порізану кубиками картоплю.
- Окремо обсмажуємо цибулю з морквою і сушеним болгарським перцем.
- Шиї витягаємо з страви, охолоджуємо їх і акуратно відокремлюємо від кісток м’якоть.
- Відправляємо в суп овочеву зажарку.
- Слідом викладаємо подрібнену зелень.
- Далі додаємо м’ясо.
- римаємо блюдо на вогні ще близько 5-7 хвилин.
- Регулюємо сіль за смаком.
Насичений і ароматний суп з шийок індички готовий. Пробуйте!