Як приготувати суп з шиї індички

суп з шиї індички

Цікавий смак супу з індички виходить з шийної частини. Готова страва приємно здивує і точно нікого не залишить байдужим. Оцініть простий покроковий рецепт для вашого столу.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Промиваємо шию індички і кладемо її в каструлю.
  • Заливаємо продукт водою, солимо і ставимо на плиту.
  • Доповнюємо блюдо лавровим листям і варимо близько 40 хвилин.
  • В цей час додаємо пшеничну крупу.
  • Після готовності шийок, додаємо в каструлю порізану кубиками картоплю.
  • Окремо обсмажуємо цибулю з морквою і сушеним болгарським перцем.
  • Шиї витягаємо з страви, охолоджуємо їх і акуратно відокремлюємо від кісток м’якоть.
  • Відправляємо в суп овочеву зажарку.
  • Слідом викладаємо подрібнену зелень.
  • Далі додаємо м’ясо.
  • римаємо блюдо на вогні ще близько 5-7 хвилин.
  • Регулюємо сіль за смаком.

Насичений і ароматний суп з шийок індички готовий. Пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь