Найпростіший цибулевий суп з яйцем по-селянськи

Час приготування: 40 хв

Представляємо вашій увазі ще один варіант смачного цибулевого супу. Готується він дуже просто і швидко, а виходить просто приголомшливим. Так супчик може приготувати і починаюча господиня, і навіть школяр. Досить легкий і, в той же час, дуже ситний.

Злегка незвичайний смак цибулевий суп набуває за рахунок яйця з зеленню, яке в нього додається. Тут принципово інша технологія додавання – яйце збивається і перемішується з кропом і вже в сирому вигляді йде в суп. Там воно набуває форму і віддає свій смак, роблячи готову першу страву ще більш цікавою.

Інгредієнти
Кроки
40 хвДрук
  • Хліб наріжте кубиками. Сковорідку збризніть олією і обсмажте на ній хліб до золотистої скоринки.
  • Цибулю очистіть і поріжте її на кубики. У сковорідку знову налийте олію і відправте туди цибулю, періодично помішуючи.
  • Підсоліть цибулю і продовжуйте обсмажувати до золотистості.
  • На плиту поставте каструлю з водою – вона в подальшому і буде нашим супом.
  • Коли вода почне кипіти, покладіть в неї сухарики з хліба. Підсоліть. Перемішайте.
  • Коли вода знову закипить, відправте в каструлю цибулю. Знову перемішайте.
  • В окрему чашку розбийте 2 яйця і збийте їх виделкою. Подрібніть заздалегідь вимитий кріп і відправте його в яйця. Знову перемішайте.
  • Збите яйце з зеленню почніть виливати в суп, при цьому все перемішуючи.
  • Тепер додайте в суп перець і лавровий листок. Знову розмішайте і поваріть ще буквально 2 хвилиночки.
  • Подрібніть вимитий зелену цибулю. Подавайте суп зі сметаною і зеленою цибулею.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь