Мариновані кабачки кільцями без оцту на зиму

Щоб мариновані кабачки в банках вийшли максимально ніжними, приготуйте їх без використання оцту. За перевіреним домашнім рецептом заготівля буде стояти довго і збереже всі свої смакові якості.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
45 хвДрук
  • Вимиваємо кабачки з використанням губки. На шкірці не повинно залишитися пилу та інших забруднень. Плодоніжки прибираємо.
  • Нарізаємо овочі колами або півколами. Товщина повинна бути приблизно однаковою. Шкірку знімати не потрібно.
  • Щільно укладаємо продукт із зеленню в чисту і заздалегідь простерилізовану банку. Заливаємо окропом і даємо настоятися близько 15 хвилин.
  • Акуратно зливаємо гарячий розсіл в каструлю. Знову кип’ятимо його і повторюємо процедуру три рази. На третій раз розчиняємо в рідині цукор і сіль, додаємо горошини перцю.
  • Доповнюємо заготовку лимонною кислотою (вона замінить оцет), закриваємо кришкою і даємо повністю охолонути. Готово, Зберігайте частування в холодильнику або іншому холодному місці!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь