Рулети з кабачків з курячою грудкою в духовці

Рулетики можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді. Однак гарячі, вони дуже схожі на піцу за смаковими якостями. Особливу пікантність страві надає сир, який утворює в’язку золотисту скоринку.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 25 хвДрук
  • Заздалегідь вимиваємо і насухо обтираємо кабачок, а потім нарізаємо його тонкими рівними скибочками уздовж плоду. Щоб з слайсів легко скрутилися рулетики, потрібно натерти їх сіллю і залишити на 15 хвилин.
  • Куряче філе перед нарізкою слід спочатку промити теплою водою і позбавити від зайвої вологи, промокнувши паперовим рушником. Нарізаємо досить тонкими скибочками, які потім відбиваємо спеціальним молотком спочатку з одного боку, а потім з іншого. Присмачуємо курячі шматочки сіллю і перцем.
  • Шматочок сиру натираємо на тертці – дрібній або великій – як вам більше подобається. Зубок часнику, очищений від лушпиння, подрібнюємо за допомогою часничниці.
  • Зливаємо рідину, яка виділилася з кабачків, в раковину. Викладаємо скибочки на дно форми для запікання. Включаємо духову шафу і розігріваємо її в потрібному температурному режимі (180 градусів). Не забувайте використовувати папір для запікання (застеліть нею дно форми, перш ніж укладати кабачки). Томимо скибочки в духовці 7-8 хвилин.
  • По всій поверхні скибочок кабачка викладаємо начинку: спочатку шматочок курячого філе, потім листочок базиліка (попередньо вимиваємо листочки), а потім посипаємо інгредієнти сиром. Присмачуємо невеликою кількістю томатного соусу.
  • Скручуємо рулетики і заколюємо зубочистками, щоб вони краще тримали форму. Духову шафу ми вже розігріли, нам залишилося тільки повернути рулетики в форму і поставити блюдо всередину. Млоїмо рулетики 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь