Пікантна, але в той же час проста і «швидка» закуска з сезонних овочів, а саме кабачків і баклажанів, відмінно поєднується з різними гарнірами і м’ясом. З приготуванням цієї страви впорається кожен без витрат часу і сил.
Інгредієнти
Порції: –+
- Баклажан 2 шт.
- Кабачок 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець гострий 1 шт.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія 20 мл.
Кроки
- Кабачки і баклажани розрізаємо уздовж на дві частини, скроплюємо рослинною або оливковою олією і запікаємо в духовці до м’якості. Як правило, цей процес займає не більше 30 хвилин.
- Через півгодини акуратно виймаємо м’якоть з овочів і перекладаємо в чашу кухонного комбайна або погружного блендера.
- Томати нарізаємо довільно невеликими шматочками і відправляємо до баклажанів і кабачків.
- Гострий перчик ріжемо на тонкі колечка і також перекладаємо в чашу.
- Всі інгредієнти підсолюємо по своєму смаку і перебиваємо до однорідності.
До столу подаємо разом зі свіжим чорним хлібом. Приємного апетиту!