Смачна закуска з баклажанів і кабачків

закуска з баклажанів і кабачків

Пікантна, але в той же час проста і «швидка» закуска з сезонних овочів, а саме кабачків і баклажанів, відмінно поєднується з різними гарнірами і м’ясом. З приготуванням цієї страви впорається кожен без витрат часу і сил.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Кабачки і баклажани розрізаємо уздовж на дві частини, скроплюємо рослинною або оливковою олією і запікаємо в духовці до м’якості. Як правило, цей процес займає не більше 30 хвилин.
  • Через півгодини акуратно виймаємо м’якоть з овочів і перекладаємо в чашу кухонного комбайна або погружного блендера.
  • Томати нарізаємо довільно невеликими шматочками і відправляємо до баклажанів і кабачків.
  • Гострий перчик ріжемо на тонкі колечка і також перекладаємо в чашу.
  • Всі інгредієнти підсолюємо по своєму смаку і перебиваємо до однорідності.

До столу подаємо разом зі свіжим чорним хлібом. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь