Просто і швидко приготувати яблучну пастилу можна в дегідраторі. Сучасна техніка зробить більшу частину роботи за вас. Використовуйте перевірений рецепт. Порадуйте себе і ваших близьких.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 2 кг.
- Цукор-пісок 100 гр.
Кроки
- Яблука промиваємо, очищаємо від серцевини, після чого обробляємо на невеликі шматочки.
- Млоїмо підготовлені фрукти на слабкому вогні до розм’якшення.
- Далі заготовку подрібнюємо в блендері до утворення кашки. Засипаємо масу цукром, розмішуємо і млоїмо ще трохи до загустіння. Періодично помішувати і стежимо, щоб вміст не пригорів.
- Наповнюємо лоток дегідратора пастилою. Включаємо прилад на 12 годин і встановлюємо температуру 55 градусів.
- Через деякий час готову пастилу витягуємо, даємо їй трохи охолонути і нарізаємо будь-яким зручним для вас способом. Продукт можна згорнути в трубочку або трикутник.
Готово!