Смачна пастила з яблук в дегідраторі

пастила з яблук в дегідраторі

Просто і швидко приготувати яблучну пастилу можна в дегідраторі. Сучасна техніка зробить більшу частину роботи за вас. Використовуйте перевірений рецепт. Порадуйте себе і ваших близьких.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
25 год 0 хвДрук
  • Яблука промиваємо, очищаємо від серцевини, після чого обробляємо на невеликі шматочки.
  • Млоїмо підготовлені фрукти на слабкому вогні до розм’якшення.
  • Далі заготовку подрібнюємо в блендері до утворення кашки. Засипаємо масу цукром, розмішуємо і млоїмо ще трохи до загустіння. Періодично помішувати і стежимо, щоб вміст не пригорів.
  • Наповнюємо лоток дегідратора пастилою. Включаємо прилад на 12 годин і встановлюємо температуру 55 градусів.
  • Через деякий час готову пастилу витягуємо, даємо їй трохи охолонути і нарізаємо будь-яким зручним для вас способом. Продукт можна згорнути в трубочку або трикутник.

Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь