Карамелізовані яблука на десерт

Карамелізовані яблука на десерт

Як начинку для десертів готую виключно карамелізовані яблука. Вони набагато смачніші за свіжі, м’якші і соковитіші. На все про все витрачаю рівно 3 хвилини часу і задіяю одну сковороду! Якщо ви ще не куштували таку смакоту, настійно рекомендую приготувати сьогодні ж. Крім того, додавши желатину, можна приготувати дуже цікавий десерт. Загалом застосування такого кондитерського трюку в кулінарії безмежно!

Як готуються карамелізовані яблука на десерт

Запам’ятовуйте технологію приготування карамелізованих яблук на сковороді. Повторити таке можна із грушами, персиками, ананасами та іншими фруктами. Відмінна ідея для десерту!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
5 хвДрук
  • Очистіть яблука від шкірки та серцевини, наріжте їх тонкими скибочками.
  • На сухій сковороді нагрійте третину цукру, постійно помішуючи.
  • Коли цукор розтане і стане коричневим, додайте другу третину. Готуйте його таким же чином, потім всипте цукор, що залишився і розчиніть його, не перестаючи помішувати.
  • Додайте вершкове масло, нарізані яблука і корицю. Перемішайте інгредієнти та тушкуйте 3–4 хвилини.

Тепер ви знаєте, як карамелізувати яблука для приготування найсмачніших десертів! Знадобиться всього 3 інгредієнти та кілька хвилин часу. Ваші страви стануть смачнішими, соковитішими і ароматнішими завдяки цій невеликій і корисній хитрості. А які ви готуєте десерти із яблуками?

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 73 оцінки, середнє 4.67 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Ольга

    я такі карамелізовані яблука якось пробувала з морозивом, це дуже смачно! особливо здорово, коли яблука використовують кисло-солодкі або з легкою кислинкою без солодощів. дуже відтіняє смак морозива (особливо вершкового)

Залишити відповідь