Як приготувати суфле з яблучного пюре з желатином

суфле з яблучного пюре з желатином

Підніміть собі настрій в осінні будні смачним і корисним яблучним суфле. Яблука найкраще використовувати солодкі і стиглі. Його можна подавати як самостійний десерт або робити з яблучного суфле прошарок для торта.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 40 хвДрук
  • Яблука помийте, виріжте серцевину з насінням і наріжте їх тонкими часточками.
  • Яблука відправте на 5-6 хвилин в мікрохвильовку. Потім подрібніть їх блендером і протріть через сито, щоб позбутися від залишків шкірки.
  • Желатин розведіть в 30-40 мілілітрах гарячої води.
  • Яйця розбийте і відокремте білки від жовтків. Білки збийте до стійкої піни, потім всипте цукрову пудру і продовжуйте збивати ще 5 хвилин.
  • Яблучне пюре змішайте з цукром і доведіть до кипіння. Коли яблучне пюре охолоне до 80 градусів, додайте в нього розведений у воді желатин.
  • Далі змішайте яблучну масу і збиті білки.
  • Отриману масу розлийте по формах і приберіть в холодильник до повного застигання.
  • Готове яблучне суфле дістаньте з холодильника, викладіть на нього сливовий джем.
  • Пісочне печиво подрібніть, чорнослив дрібно наріжте. Додайте пісочну крихту і чорнослив до суфле.

У такому красивому вигляді яблучне суфле можна подавати до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь