“Ледачі” деруни готуються швидше класичних, адже їх не потрібно формувати з начинкою і довго обсмажувати, щоб фарш всередині не залишився сирим. Цей рецепт виручить вас, коли часу на підготовку домашньої їжі недостатньо, а нагодувати сім’ю треба смачно і ситно. Все просто: змішуємо терту картоплю з будь-яким фаршем в будь-якій пропорції і відразу смажимо деруни.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 4 шт.
- Фарш м’ясний 600 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль за смаком
- Спеції для м’яса за смаком
Кроки
- Підготуйте в зазначеному в рецепті кількості, продукти для дерунів, з розрахунком потрібного числа порцій. Картоплю очистіть від шкірки і промийте під холодною водою. Очистіть від лушпиння дві цибулини.
- Очищену картоплю подрібніть на крупній тертці упереміш з цибулею, тоді воно не потемніє.
- До натертої картоплі перекладіть м’ясний фарш, розбийте два яйця, насипте сіль зі спеціями для м’яса і ложкою добре ці інгредієнти перемішайте.
- Змішану масу ложкою викладайте на сковорідку з розігрітою рослинною олією, формуючи невеликі деруни товщиною до 1 див. Обсмажте на середньому вогні до хрусткої золотистої скоринки з обох сторін.
«Ледачі» деруни з фаршем подайте до столу гарячими. Приємного апетиту!
Какой рецепт прикольный) Спасибо, люблю такое вот пробовать, новенькое для себя)