Швидко і смачно запекти рибу з картоплею можна в рукаві. Такий спосіб зробить продукти соковитими і більш ароматними. Забирайте яскраву кулінарну ідею для вашого обіду або вечері.
Інгредієнти
Порції: –+
- Риба 500 гр.
- Картопля 500 гр.
- Цибуля ріпчаста 150 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
- Зелень 1 пучок
Кроки
- Рибу промиваємо і очищаємо. Ріжемо її на порційні шматки і кладемо їх в глибоку миску.
- Посипаємо продукт сіллю і меленим перцем. Акуратно перемішуємо.
- Очищаємо ріпчасту цибулю від лушпиння і нарізаємо його півкільцями.
- Подрібнюємо промиту свіжу зелень.
- Очищаємо і промиваємо картоплю. Обробляємо овоч на кілька частин.
- Доповнюємо картоплю зеленню і цибулею.
- Солимо і перчимо заготовку, перемішуємо.
- Доповнюємо картоплю майонезом. Знову розмішуємо.
- Укладаємо рибу і овочі в рукав для запікання. Готуємо 1 годину при температурі 180 градусів.
Ароматне частування для вашого столу готове. Діліть на порції і пригощайтеся.