Смачне дієтичне блюдо для вашого столу – кабачкова запіканка по ПХ-рецептом. Поживне частування порадує своїми корисними властивостями. Приготуйте його для сніданку або обіду.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок ½ кг.
- Капуста брокколі 300 гр.
- Сир плавлений 150 гр.
- Часник 2 зубці
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
Кроки
- Промиваємо брокколі і поділяємо його на суцвіття.
- Кабачок нарізаємо рівними по товщині кружечками. У молодих продуктів шкірку можна не знімати.
- Кружечки кабачків викладаємо у форму для випікання. Обмазуємо овоч плавленим сиром.
- Далі обсипаємо заготовку сіллю і спеціями за смаком.
- Накриваємо кабачки суцвіттями брокколі.
- Заготівлю можна накрити фольгою або пакетом для випікання. Готуємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.
- В цей час подрібнюємо зубчики часнику.
- Додаємо в блюдо часник і випікаємо його ще 10 хвилин.
Соковита овочева запіканка по дієтичному рецептом готова. Можна подавати до столу!