Смачний та корисний гарячий шоколад у домашніх умовах можна готувати із кероба. Порадуйте себе та коханих яскравим зігріваючим напоєм. Найкращий десерт у холодну пору року!
Інгредієнти
Порції: –+
- Кероб 1.5 ст.л.
- Молоко коров’яче 200 мл.
- Вода 200 мл.
- Цукор тростинний 2 ч.л
- Кориця за смаком
- Імбир мелений за смаком
Кроки
- Вказану кількість кероба просіюємо через дрібне сито. Після розводимо його в 200 мл теплої води.
- У сотейнику або невеликій каструлі нагріваємо молоко, але не доводимо до кипіння.
- У гаряче молоко поступово вливаємо розведений у воді кероб. Розмішуємо віночком.
- Коли на напої утворюється піна, приберіть його з плити. Додаємо сюди цукор, корицю та імбир. Знову ставимо на вогонь і варимо три хвилини.
Ніжний гарячий шоколад з кероба готовий, пробуйте!