Смажена сьомга на сковороді гриль

Смажена сьомга на сковороді гриль порадує вас не тільки своїм яскравим смаком, але та привабливим зовнішнім виглядом. Апетитну страву кожен може приготувати на своїй кухні. Для цього беріть на замітку простий покроковий рецепт нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
45 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти зі списку.
  • Стейки сьомги промиваємо під водою і обсушуємо паперовими рушниками.
  • У глибокій мисці з’єднуємо сік лайма та лимона. Також сюди вливаємо соєвий соус, оливкову олію, додаємо сіль та перець за смаком. Перемішуємо.
  • Занурюємо у суміш рибні стейки. Маринуємо їх близько 20 хвилин.
  • Розігріваємо сковороду-гриль. Укладаємо на неї мариновану сьомгу.
  • Обсмажуємо стейки з кожного боку по 3-4 хвилини. Цього вистачить для придбання апетитного рум’янцю.

Смажена сьомга на сковороді гриль готова. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь